Herbeks d.o.o. je slovensko podjetje, ki nudi kakovostne izdelke in storitve v naši regiji in v EU.
Naše podjetje se ukvarja s tremi glavnimi dejavnostmi: prodaja izdelkov, strokovno svetovanje in izobraževanje.

Izdelki

Naš asortiman izdelkov obega samo izbrane, visokokavostne in preverjene artikle najboljših svetovnih blagovnih znamk.

Svetovanje

Našim strankam nudimo posvetovanja o uporabi naših izdelkov Vsak človek je drugačen in ima različne potrebe, reakcije in tolerance, zato pred začetkom uporabe naših izdelkov vsakemu posamezniku nudimo obsežno osebno analizo vseh pomembnih dejavnikov za doseganje optimalnih rezultatov. Nudimo tudi nadaljnja posvetovanja, ker na ta način lažje prilagajamo odmerke naših zeliščnih izdelkov.

Kakovost

Poslanstvo našega podjetja je zagotoviti najboljše izdelke in storitve za naše stranke. Trdno smo prepričani v strogo kontrolo kakovosti, ki je, zakaj vsi naši serije izdelkov iti korito strogo laboratorijsko testiranje, ki zagotavlja, da je naš končni izdelek do vseh zdravstvenih standardov.

Izobraževanje

Izobraževanje naših strank je bistveni del politike našega podjetja. Obstaja veliko podjetij, ki zagotavljajo blago z malo ali nič informacijami o uporabi teh izdelkov v različnih situacijah in različnimi možnimi posledicami. Našim kupcem nudimo podrobne informacije o tem, koliko, kdaj in kako izdelek uporabiti, za dosego želenih učinkov, informiramo o  stranskih učinkih in interakcijah z drugimi zdravili, prehranskimi izboljšanje strategij in še veliko več.

Pomoč strankam

Naše stranke so naša najvišja prioriteta zato si prizadevamo, da jim zagotovimo najboljšo možno podporo. Naša podpora strankam se začne, še pred morebitnim nakupom našega izdelke ali storitve, saj nudimo brezplačno svetovanje, osebno in na spletu, ker le tako lahko v celoti razumemo težave, potrebe in želje naših strank.